Lyn i kvalik til OBOS- ligaen

På lørdag ble det avgjort hvem som blir motstander i første runde med kvalifiseringsspill til OBOS- ligaen, etter en veldig spennende avslutning ble det til slutt Lyn som blir vår motstander

Det er lenge siden det ble klart at TUIL skal ut i kvalifiseringsspill - og nå er også motstanderen klar. Både Egersund og Lyn lå med lik poengsum foran siste serierunde i 2. divisjon avdeling 1. Det ble veldig spennende helt inn og til slutt ble det Egersund som gikk seirende ut etter to spinnville kamper der Egersund vant 5-0 og Lyn hele 10-1. Det stod da til slutt om et eneste mål om seriemesterskapet og vi gratulerer Egersund med opprykket. 

For vår del blir det først to kamper mot Lyn, vinneren av disse to oppgjørene skal så ut i to nye kamper mot laget som blir nummer 14 i OBOS- ligaen. I øyeblikket ser det ut til å bli enten Hødd eller Jerv. 

Første kamp mot Lyn går allerede førstkommende onsdag 15.11 klokka 18:00 på Nadderud. Lyn har ikke hjemmebane som ble klar til kamp vinterstid, så oppgjøret går dermed i Bærum. 

Returkampen skal spilles på TUIL Arena neste helg søndag 19.11 med avspark klokka 15:00. Vi regner med at alle Tromsdalinger benker seg foran TV- en på onsdag og tar turen ned til TUIL Arena på søndag!

 

Annonse: