Mange mål til slutt

Det ble ingen stor kamp i helga mot Gjøvik- Lyn, men til slutt stod det likevel 4 - 0 til oss etter 90 minutter

Vi tok i mot et lag som har slitt gjennom vinteren og inn i seriespillet, og de første 20 minuttene var det stor forskjell på lagene. Vi produserte mange fine angrep med stor bevegelse og kvalitet i så vel løp som pasninger.

Allerede etter få minutter rev Marius Larsen seg løs og og passerte et par motstandere, innlegget ble enkelt for Elias Skogvoll å sette inn fra kort hold. Vi fortsatte å kjøre på og hadde flere gode muligheter, blant annet skudd i stanga fra Tobias Hafstad.

Det var en meget god første halvtime på TUIL Arena, men så satte vi ned tempoet og inn mot pause var det ikke alt for mye å glede seg over for tilskuerne.

Andre omgang ble preget av lavt tempo og det var ikke mye som skjedde foran målene, selv om både Elias Egerton og Iver Selnes hadde gode muligheter til å legge på til 2-0. De fleste trodde vel også at det skulle løsne etter at Gjøvik- Lyn pådro seg en utvisning etter 67 minutter, men vi klarte dessverre ikke å utnytte overtallet før helt mot slutten.

Med kun 5 minutter av ordinær tid igjen løsnet det og første mann ut var Elias Egerton som satte inn 2-0, etter dette ble det veldig god fart i våre gutter og dagens tredje kom etter at brødrene Hafstad kombinerte nydelig inne i boksen med Didrik som målscorere. Godt på overtid fikk Elias Egerton dagens andre etter å ha steget til væres og headet inn 4-0.

Ingen stor kamp, men vi er godt fornøyd med resultatet.