Nedtur i Follo

Helgens oppgjør borte mot Follo ble av den sorten man har lyst til å glemme raksest mulig.

Det var sesongens eneste kamp på naturgress og 27 grader som møtte oss på Ski og et Follo- lag som hadde lagt en god plan. Banen var fin å spille på, men dessverre var vi ikke helt til stede fra start av og hjemmelaget tok et godt grep om kampen.

Det gikk ikke mer enn 7 minutter før 1 -0 kom, oppskriften var velkjent en mot en og påføgende skudd fra 16 meter. Det holdt ikke med redning på første forsøk, en rask og våken Follo- spiss satte inn returen.

Det gikk ikke mer enn 7 nye minutter før det smalt igjen, denne gangen en lang ball inn bak oss og en god Ottesen på Follo satte inn dagens andre bak Marius Tollefsen. Det skulle også bli 3-0 før pause- signalet gikk. Vi på vår side skapte en mulighet, den var også stor og Elias Skogvoll traff stolpen fra bare 6 meter.

Vi gjorde 3 bytter i pausen, og inn kom en frisk Adrian Pedersen som allerede helt i åpningen av andre omgang kom seg løs på venstre siden. Han slo ballen nydelig over til Marius B. Larsen som hadde funnet seg rom på motsatt side. Marius kontrollerte ballen fint på brystet og banket inn reduseringen til 1-3.

Resten av omgangen hadde vi bedre kontroll og styrte spillet, men det ble ikke skapt de store sjansene tross et ganske vedvarende trykk. Mot slutten kom også Follo mer inn i kampen og kunne faktisk ha satt enda et mot slutten.

Alt i alt en skuffende kamp, og mye å ta tak i. Vi ser fremover og herlig kamp i Tromsdalen på lørdag mot topplaget Kjelsås. Avspark lørdag 16:00.