Nedtur mot Kongsvinger

Etter fine kamper den siste tiden lå alt til rette for en god kamp mot Kongsvinger, dessverre skulle serielederen vise seg akkurat litt for sterke

Vi møtte et Kongsvinger- lag som tok initiativet fra start og satte oss under press fra første spark på ballen. Allerede etter fem minutter lå ballen i mål bak Theodor Nilsen etter at Kongsvinger kom seg fri på vår venstre side og fikk slått hardt inn foran mål. Innlegget traff en Kongsvinger- spiller først og deretter via Martin Albertsen og inn bak en sjanseløs Theo.

Theodor Nilsen

Vi tok gradvis mer over i banespillet og hadde en fin periode etter dette og ble også belønnet med en veldig fin scoring av Tobias Vibe som steg til værs på en god corner fra Sigurd Grønli. Headingen fra første stolpe gikk hardt og kontant ned i målet på motsatt stolpe. Våre gutter fortsatte å skape små farligheter og var det førende laget utover omgangen.

Etter 37 minutter oposto det litt dramatikk etter et frispark til Kongsvinger midt på banen. Kongsvingers Harald Holter mistet besinnelsen og dyttet til Vegard Lysvoll, dommeren ga rødt kort til Holter og gult kort til Lysvoll. Med en mann mer på banen i mer enn en omgang trodde de fleste at dette vil gå vår vei.

Andre omgang ble særdeles lite velspilt og veldig oppstykket. Kongsvinger lå godt og kompakt nede i banen og brukte veldig god tid på alle dødballer. TUIL klarte ikke å holde tempo med ballen og etter hvert falt både intensitet og presisjon i spillet.

Andreas Løvland

Adam Güven har scoret mange mål for Kongsvinger og ca. 15 minutter før slutt får han sjansen han har ventet på. Dårlig opptreden i vårt forsvar sender Güven alene med Theodor Nilsen og setter ballen trygt inn til 1-2.

Vi skapte svært få målsjanser gjennom kampen, faktisk kom vår eneste mulighet i andre omgang langt på overtid. Andreas Løvland fikk meget godt treff på et frispark fra drøye 20 meter, men en god redning via stolpen hindret utligning.