DLL_8842

Nok en klassiker?

Vking gjester oss i morgen på TUIL Arena - og det handler om retten til å spille 4. runde i cupen

Vi gleder oss stort til morgendagens oppgjør mot Viking - vi har vært i veldig fin flyt hjemme så langt og planlegger å fortsette med det. 

Vi har få skader og det er mange å velge i for trenerteamet i det vi håper kan bli nok en fantastisk ettermiddag på TUIL Arena. Det er ekstra artig å få motstand fra Eliteserien hit til oss og det blir 3. gangen vi møter Viking i en obligatorisk kamp. Vi skal ikke langt tilbake i tid fra forrige oppgjør, i 2018 var begge lagene i samme divisjon. De to oppgjørene i OBOS- ligaen endte med en seier til hvert av lagene, begge borteseire(!).

Viking tok turen opp til Eliteserien etter sesongen, men relasjonen fortsatte i og med at vi i 2019 til slutt endte opp med hele 3 spillere fra Viking på lån til oss. En av dem, Harald Nilsen Tangen er fremdeles i Viking og har vært sentral på laget der de siste årene. Vi gleder oss til å se han igjen på TUIL Arena. 

Harald Nilsen Tangen.PNG
Harald, Lasse og Erik

For den erfarne TUIL- supporter finnes det mange gode minner fra tidligere oppgjør mot Eliteseriemotstand hjemme i Tromsdalen. I de 3 siste cup- kampene mot lag fra det øverste nivået i Norge har våre gutter gått videre hver gang, det lover godt og forhåpentligvis får vi nok en kamp det snakkes om i årene som kommer. 

Avspark er 16:00, vi anbefaler å komme tidlig til stadion da det forventes mye folk, servering åpner 1 time før kampstart. 

Billetter kjøper du her

 

 

Annonse: