Ny kjempesignering

Kun en uke før seriestart har klubben og David Lundblad blitt enige om en kontraktsforlengelse som gjør at våre yngste gutter kan se frem til flere år med fantastisk tilrettelegging og oppfølging i treningshverdagen

David skulle være kjent for de fleste, både for mange kamper for TUIL - og siden 2019 som en sentral person i oppbygningen av ungdomsavdelingen i klubben. De aller fleste av våre gutter som nå har tatt steget opp i A-troppen har gått skolen i egen klubb, hvor hovedansvaret for dette har vært hos David. 

I år har vi også tatt nye steg med å koble på nabo-klubbene Reinen og Ulfstind, der David har fungert som koordinator og trener for en felles trenings- og kamparena. Prosjektet er veldig spennende og vi er spent på fortsettelsen til denne gruppa. 

David har lagt ned et meget grundig og godt arbeide med å forbedre opplegget rundt de yngste spillerne, noe som inkluderer både individuell oppfølging, samrbeid med andre klubber og også tett oppfølging med Tromsdalen Videregående for å styre belastningen til spillerne som går der. 

Test
David forteller at han har lurt Thomas i kontraktsforhandlingene

David vil nå være knyttet til klubben ut 2023 og forhåpentligvis enda lengre etter det, han vil også i løpet av perioden satse på å videreutdanne seg innen treneryrket og TUIL er veldig fornøyd med å ha David med videre. 

 

 

 

Annonse: