TUIL-posten-nov-2023-07_1920px

NY TRENER TIL DAMELAGET

Allerede 2 måneder før vi runder av 2023, ble TUIL Fotball enige med Mathias Lundquist om en to-års kontrakt som trener for TUIL Fotball damer.

Mathias studerer idrettsvitenskap på Universitetet i Tromsø, kom inn i TUIL for et drøyt år siden, og har jobbet med David og Jakob det siste året med TUIL 2 gjenget.

Mathias er opprinnelig fra Bodø, og er vokst opp i klubben Tverlandet IL med et unntak av ett år da han spilte for Grand Bodø. Smaken på trenergjerningen fikk Mathias da han trente et aldersbestemt lag i hjembyen, og etter dette så har det blitt mer og mer alvor. Mathias avsluttet i år sin B-lisens utdanning og jobber tett i teamet som sitter her på trenerkontoret, og akkurat nå med Roar Christensen rundt damelaget.

Mathias overtar en ung gjeng, og allerede før sesongslutt  ble det besluttet at det ikke ble ferie før rundt 10. desember. Damene har trent fotball 3 ganger i uken, og hatt styrkeøkter i tillegg under kyndig veiledning av Hedda Marie Nordgård og Jakob Vollstad - alt dette for å holde gjenget samlet og være best mulig klar for en ny sesong til våren. Damespillerne har respondert veldig bra nå i høst/tidlig vinter og har jobbet hardt og godt.

Vi ønsker Mathias lykke til med nye, spennende oppgaver!

TUIL-posten-nov-2023-05_1920px.jpg

 

Annonse: