PATRIK GIR SEG I TUIL

Etter fire år i Tromsdalen og TUIL Fotball, så har Patrik gitt beskjed om han gir seg etter denne sesongen.

Patrik kom til TUIL Fotball foran 2020 sesongen fra Finnsnes, og fikk med seg totalt 80 kamper for TUIL Fotball og 4 mål. 

Patrik har satt solide spor etter seg på TUIL Arena. Hardtarbeidende, seriøs og en som setter krav til både seg selv og medspillerne sine. Han ble fort et populær spiller både i gruppa og i TUIL, og har lagt ned mye for å bidra på best mulig måte i et miljø som i hans periode har hatt store utskiftninger og stor progresjon. 

Patrik har også kombinert en fysisk tung jobb med fotballsatsing, og klart det i et godt samarbeid med sine arbeidsgivere og god tilrettelegging. Blant de første som kommer på trening og nøye med treningsarbeidet før, under og etter trening. I tillegg til dette så er unge Braathen en herlig type, som kan kjennetegnes som "hel ved" - alltid et glimt i øyet, hilser på store og små og bidrar så godt han kan på sin måte. 

Patrik Braathen.jpg
Patrik Braathen

Patrik legger nok ikke opp, men dukker nok opp i en annen sammenheng muligens på TUIL Arena - hvor og når, det strides fortsatt de lærde om. Uansett blir det trivelig når det måtte skje, og Patrik er alltid velkommen til oss i TUIL og Tromsdalen -  med eller uten fotballsko.

Vi kommer til å savne Patrik både i spillergruppa og i klubben, men ønsker han lykke til videre, både med fotballen og i alt annet han finner på å gjøre med eller uten fiskestang.

Takk for alt du har bidratt med for TUIL Fotball - vi sees snart :-)

Annonse: