Poeng i serieåpningen

Første seriekamp borte mot Skeid ga et poeng etter at vi tok ledelsen 2-0.

Vi er i gang! Første motstander i sesongen 2024 var Skeid borte på Nordre Åsen, litt ekstra spenning er det bestandig i serieåpningen og enda litt ekstra blir det når man møter et lag som de siste årene har spilt på et nivå høyere.

Vi hadde en fin åpning på kampen og før Skeid etter hvert tok over litt av banespillet, men etter hvert i 1. omgang var det TUIL det skulle handle om. Først ble Marius B. Larsen revet ned inne i feltet og straffe til oss! Marius tok selv straffen og banket den i hjørnet til 0-1.

Etter målet kom Skeid enda mer inn i kampen, men det var vi som scoret, nok en gang med Marius som forfulgte en lang ball. En uheldig Skeid- keeper satte avklarings-sparket rett i kroppen på Marius som etter hvert kunne spasere ballen inn i åpent mål og 0-2 til oss.

Litt før pause kom Skeid til innlegg fra venstre, en vanskelig flat ball traff foten på en TUIL- spiller og dermed 1-2 som også stod seg til pause.

Mats Frede Hansen måtte gå ut midtveis i 1. omgang etter en smell i fotbladet og Tobias Hafstad hadde trøbbel med et lår og dermed plass til nye folk. Jonas inn for Mats og Elias Egerton inn for Tobias.

Andre omgang ble vanskeligere spillemesssig og Skeid etablerte seg høyt og styrte mye av spillet. De kom likevel til lite sjanser og det ble ryddet godt unna. Dessverre holdt det ikke helt inn og litt før slutt kom utlikningen etter et flott angrep hvor vi ikke klarte å stå i mot.

Oppsummert: Litt varierende spill, veldig bra innsats og tilsetedeværelse i duellene - og litt skuffet over å ikke klare å beholde en to- måls ledelse. Likevel et sterkt poeng i åpningen.

Vi sees neste helg hjemme mot Eidsvoll Turn, kampstart lørdag 13. april 15:00

Før den kampen er det også 1. runde i NM- cupen. Vi spiller borte mot Senja på onsdag klokka 1800.