Poengdeling mot Sotra

I sesongens tredje hjemmekamp måtte vi nøye oss med uavgjort mot et sterkt Sotra- lag

Det ble en intens og tett kamp mot Sotra som lå på plassen bak oss på tabellen før kampen. Sotra viste seg å være et sterkt organisert og robust lag som bidro til en god kamp på søndag.

Etter en litt nølende start fra TUIL- guttene ble det bedre utover første omgang og etter hvert klarte vi å ta ledelsen og også øke på til 2-0 før pause. Begge målene kom etter flotte kontringer med fart og presisjon, der servitøren var Marius Bustgaard Larsen som timet sine pasninger perfekt. Først til Adrian Pedersen og så til Elias Skogvoll som hadde hver sin tur til å sette ballen i langhjørnet når de kom alene mot keeper.

I pausen tenkte nok mange at dette skulle bli en grei seier, men Sotra hadde lagt en annen plan og tok grepet om kampen utover omgangen og klarte til slutt også å skape noen muligheter som de også fikk uttelling på. 2-2 stod det til slutt og fra TUIL's ståsted føles det litt unødvendig å ha gitt bort poeng, særlig når man tar med at det var et par gode muligheter til å legge på til 3-0 før Sotra reduserte.

Neste kamp er borte mot Junkeren til helgen.