Seier i Bodø

Det ble til slutt seier i Bodø etter at vi lå under til pause, seiersmålet kom ved Isak Vik mot slutten av kampen

Det var et Junkeren lag med god selvtillit som tok i mot oss i Nordlandshallen i går og det var også hjemmelaget som kom best i gang. Junkeren satte et godt press og skapte en del muligheter det første kvarteret. Det virket som om våre gutter ikke var helt klar fra start, og da går det ofte som det gikk i går, 0-1 til motstanderen.

Etter målet tok vi tak i kampen og det aller meste av spillet foregikk på Junkerens halvdel inn mot pause. Vi hadde to store muligheter ved Marius Bustgaard Larsen, begge på heading etter innlegg fra høyre. Uheldigvis stod det først en keeper i veien og deretter stanga som hindret oss fra å utligne.

Helt i starten av 2. omgang kom en situasjon som skulle definere resten av kampen, en Junkeren- spiller valgt å duellere med Isak Vådebu mens ballen var 30 meter unna. Dommeren dro opp det røde kortet og vi skulle dermed spille med 11 mot 10 nesten en full omgang.

Etter dette var det stort sett spill mot et mål resten av kampen og vi presset på og skapte flere gode muligheter. Utligningen kom etter at Marius Bustgaard Larsen utnyttet en uoppmerksom midtstopper, fikk tak i balle og serverte Adrian Pedersen kun 5 meter fra mål. Adrian satte den sikkert i hjørnet. Vi fortsatte presset og kom til flere gode muligheter, men det var til slutt en dødball som ble avgjørende. Einar Ness slo godt og hardt inn, og Isak Vik stod klar til å plukke opp restene etter den første duellen - det var da enkelt å heade ballen i mål fra 1 meter.

De siste minuttene gikk med til å kontrollere kampen, vi kunne også ha øket ledelsen et par ganger, men det ville seg ikke flere ganger. Alt i alt en grei gjennomføring og neste utfordring nå er Fløya i cupen onsdag  24. mai.