Marius Bustgaard Larsen

Seier i hjemmeåpningen

Første match for året på TUIL Arena gikk helt etter planen og vi er strålende fornøyd med seier 3-0 over Eidsvold TF

Det var et seiersvant Eidsvold som kom på besøk, laget som rykket opp fra 3. divisjon i fjor viste både selvtillit og gode ferdigheter i innledningen, men det var likevel vi som skapte farligheter foran mål. Litt under halvtimen tok det før vi klarte å sette første i nettet, Elias Egerton drev flott med ballen og kom seg etter hvert inn i boksen. Elias avsluttet sin del med en nydelig pasning til Marius Bustgård Larsen som kom i stor fart bakfra og dundret inn 1-0. 

Eidsvold var fremdeles bra med i banespillet og skapte litt trykk, men rett før pause dro Steffen Skogvang seg fri på dødlinja og slo et presist innlegg inn til Didrik Hafstad som både hang høyt og fikk kraft og styring på headingen sin. Didrik plasserte den helt inn ved stanga og vi tok pause på 2 - 0. 

Andre omgang tok vi litt mer over og kontrollerte kampen bedre enn i første omgang. Vi hadde en del muligheter som ikke ga uttelling før Elias Egerton på nytt kom seg løs på venstre siden inne i feltet til Eidsvoll. Avslutningen til Elias var det høy klasse over, og dermed 3 - 0. 

En veldig fin åpning hjemme og neste ut er Grorud i Oslo til helga. 

 

 

Annonse: