SEIER I HOVEDSTADEN

TUIL Fotball vant 2-1 mot LYN1896 på Nadderud i går kveld, og sikret seg et godt utgangspunkt før returmøtet på TUIL Arena på førstkommende søndag kl 15:00.

Scoringer av Didrik Hafstad og Adrian Sandbukt, snudde kampen i TUILs favør etter at LYN1896 hadde tatt ledelsen tidlig i 2 omgang.

Det ble en intens og innholdsrik første omgang hvor det bølget frem og tilbake. Adrian Pedersen satt inn et mål, som korrekt ble avblåst for offside, mens LYN1896 produserte også en del gode sjanser.

Etter hvilen koblet laget fra hovedstaden et lite grep om kampen og tok ledelsen etter et fint angrep da Ole Breistøl avsluttet på bakerste stang etter et godt innlegg. LYN1896 hadde et lite grep om kampen rett etter scoringen, men TUIL Fotball utlignet etter at Didrik Hafstad kontant og vakkert avsluttet et herlig angrep og vi var like langt.

Alexander gjorde noen bytter, og blant disse var Adrian Sandbukt en spiller som kom inn med friske ben, og etter et nok et flott angrep, og pasning fra Simen Henriksen, blåste Adrian ballen i krysset fra 25 meter og det tok av blant de TUIL supporterne som hadde funnet veien til Nadderud.

Kampen ebbet ut med TUIL seier, og nå rettes blikket mot returkampen på TUIL Arena på førstkommende søndag. Da skal alt avgjøres, og det spilles om retten til å møte Hødd i siste playoff kamp til OBOS ligaen hvor første potensielle kamp er allerede neste lørdag.

Her får du kjøpt billetter til søndagens batalje mot LYN1896.