Adrian Sanbukt skyter

SEIER MOT GODSET 2

TUIL Fotball tok en ny hjemmeseier, med 4- 0 over Godset 2 i går ettermiddag. Dermed sikrer TUIL posisjonen som sikrer kvalifisering til OBOS-ligaen i det det gjenstår 6 kamper av årets seriespill i Post-Nord ligaen

Det ble en forholdsvis jevn kamp på TUIL Arena i går, hvor Godset 2 sine unggutter ga TUIL Fotball god motstand. Etter noen sjanser innledningsvis tok TUIL ledelsen i første omgang ved Didrik Hafstad etter et fint innlegg av Marius Bustgaard Larsen.

Ved pause var nok ingen på TUIL Arena sikre på at de tre poengene skulle bli igjen i Dalen, men etter pause fikk vi en viktig 2-0 ledelse etter et strålende angrep og avslutning av Adrian Sandbukt etter en glitrende assist fra Sander Alvestad Svela. 3-0 kom etter et selvmål etter en retur på et skudd fra Didrik, mens Elias Skogvoll avsluttet med en fin avslutning i lengste hjørne noen minutter før slutt.

I år har vi følgende statistikk så langt:

Vi har scoret 50 mål 28 totalt i fjor

Vi hadde 14 målscorere i fjor, med Adrian Pedersen som toppscorer med 8 mål, mens i år har vi så langt 13 målscorere med Marius Bustgaard Larsen som foreløpig toppscorer med 10 mål

Vi har scoret 2,4 mål pr kamp i snitt

Vi har 8 seire av 10 på hjemmebane (1 uavgjort og ett tap i tillegg)

Vi har 6 seire av 10 på bortebane (2 uavgjorte og 2 tap i tillegg)

Neste kamp er søndag 01.10 på TUIL Arena mot Kvik Halden som er plassert på en 7 plass på tabellen.

Kom på kamp - vi lover å ikke gå tom for mat i kiosken denne gangen.