Seier over Alta - Viking neste

Dagens oppgjør mot Alta ble unødvendig spennende, men til slutt fikk vi med oss en seier 4 - 2 inn mot onsdagens cup- oppgjør mot Viking

Det var et avventende TUIL- lag vi fikk se i åpningen mot Alta og gjestene fra Finnmark åpnet best og skapte et godt trykk. Heldigvis klarte de ikke å produsere hverken store sjanser eller å score. Da var det deilig at vi litt mot kampens gang tok ledelsen etter corner, Iver Selnes befant seg på bakerste stolpe og vant sin duell. 1-0.

Billett til TUIL - Viking onsdag 1. mai klokka 16:00

Ikke lenge etter scoringen løp Elias Egerton fra Alta- forsvaret, alene med keeper ble han dratt ned - med utfallet straffe til oss og rødt kort til Altas midtstopper. Marius Bustgård Larsen gikk for gull, men dessverre traff han på feil side av stanga og fremdeles 1-0 som også stod seg til pause.

Utgangspunktet var 11 mot 10 i en hel omgang og de fleste regnet med en omgang kontrollert av våre gutter, slik gikk det ikke og etter en åpning med ukonsentrert opptreden av oss, ble Alta tildelt straffe. Ingenting å se på det og Christian Reginussen utlignet til 1-1.

Heldigvis har vi Iver Selnes som kun kort tid etter gikk høyt til værs på et innlegg fra Peder Meen Johansen - Iver stanget inn 2-1 til stor jubel. Det tik heller ikke lang tid før vi fikk et brudd på Alta, Einar Ness slo utsøkt gjennom til Elias Skogvoll som var trygg alene med keeper. Som om ikke det var nok måtte Alta plukke ut enda en ball av nettet like etterpå, denne gang etter et uhledig selvmål. 4 - 1 til oss.

De fleste regnet med at spenningen nå var over, men Christian Reginiussen vill det annerlede og stanget inn 4-2 og ny spenning. Heldigvis ble det med det og vi kunne gå av banen med en etter hvert fortjent seier.

Vi gleder oss stort til neste match hjemme mot Viking i cupen allerede på onsdag, kampstart er 1600 og billetter får du her