DLL_4830

SERIESTART 2020

Årets første seriekamp skulle gått mot Finnmarks store stolthet, Alta IF på 2 påskedag. Så ble landet rammet av Corona-krisen, fotballen også, på alle mulige måter.

Vi hadde gledet oss til åpningen, og vi har fått trent godt i hele vinter, satt sammen et lag som har trent alle sine økter i vår nye storstue – TUIL Arena II, som begynner å bli godt forberedt til å krige om 3 poeng – i hver eneste kamp.

Det ENESTE vi vet nå er at vi det blir en første seriekamp – når den kommer vet faktisk ingen foreløpig. En ANNEN ting vi vet er at Corona-krisen har dratt med seg store utfordringer og da snakker vi om økonomiske utfordringer. Dette gjelder ikke bare TUIL, men alle andre norske klubber, og for oss som har hjertet i klubben så er TUIL aller, aller viktigst.

Vi ønsker å invitere ALLE til første seriekamp – fylle TUIL Arena, vi klarer maksimalt 2.000 tilskuere, og vi starter billettsalget nå. Støtt klubben med å kjøpe en billett til deg, familien eller kompisene dine og kom på kamp og støtt opp om TUIL i en tøff og vanskelig tid.

Det hadde vært kult å fylle TUIL Arena til første seriekamp. For å kjøpe billett så kan du allerede nå VIPPSE 100,- til nummer 126443

Ta med deg kvitteringen på kamp, når vi endelig kan ønske deg velkommen til en spennende, ny fotballsesong i Tromsdalen.

Vi trenger dere på kamp og det hadde vært så tøft om vi spilte den for fulle tribuner.

VIPPS 126443

#heiadaln

Annonse: