SESONGEN ER SPARKET I GANG OG KAMPENE KOMMER TETT

Vi går inn i andre uke av sesongen for de yngste, og har fått rapporter fra ulike lag som har spilt sine første seriekamper og vi deler noen av disse gjennom sesongen

TUIL vs Tromsø IL - G17

I går møtte Jakobs gutter TIL 5 til dyst på Alfheim i et nydelig vårvær. TIL laget ble ledet av den gamle stopperkjempen Trond Erling Jensen, som har akslet TUIL trøyen i en årrekke tidligere. Kampen ble en jevn affære med stadig økende kvalitet i spill. Etter at TIL hadde tatt ledelsen snudde TUIL kampen med 3 mål av Iver Koht Selnes, Ulrik Celius og Sverre Jakobsen og så ut til å ta en komfortabel seier, men en sen TIL redusering skapte spenning på slutten av kampen som levde helt til dommeren blåse i fløyta.

TUIL stilte med primært gutter født i 2004 og 2005, men hadde også med seg 2 stk 2006 gutter som fikk bra med spilletid i går. Disse to 2006 guttene - Brage og Sverre har trent og spilt med laget tidligere, men kom innpå og markerte seg godt - Sverre fikk også en belønning i form av en scoring.

Totalt sett en fornøyd trener og fornøyde spillere, og vi ser frem til hjemmekamper på TUIL Arena.

Sverre Jakobsen, Iver Koht Selnes og Ulrik Celius

TUIL vs Tromsø IL - J15

Lars Einar og Kjetils J15 lag, som har trent veldig godt gjennom vinteren tok i mot et TIL - lag som er ett år yngre enn jentene fra dalen. Kampen illustrerte også en forskjell i alder, og selv om TUIL vant med en del mål, må vi også berømme TIL-jentene som sto på gjennom hele kampen og la ned en innsats som det står respekt av.

TUIL vant kampen 8-1 med flere spillere på scoringslista og Marit, Maja, Mathea, Risten, Kaia og Ida la seg nok med et smil rundt munnen i går kveld.

Dette J15 laget har - sett utenfra - en treningsiver som man ikke finner ofte. Laget har trent opp i mot 4 økter, kanskje mer, i løpet av vinteren og våre. Har en solid base med spillere og flere av disse har fått seg gode økter med jenter som er eldre og fått prøve seg med damelaget som spiller i 2 divisjon.

Artig lag å følge, og det anbefales å ta turen til TUIL Arena og se disse når de spiller på hjemmebane.