SIGURD ER KLAR FOR TUIL

Sigurd Grønli ble i dag enig med TUIL om en 2 års kontrakt, og er klar for 2021 sesongen

I dag ble sportslig leder Thomas Heide enig med Sigurd Grønli om en 2 års kontrakt med TUIL Fotball. Sigurd har trent med TUIL de siste ukene, og glidd fint inn spillergruppa som nå gjør seg klar til en spennende sesong.

Sigurd gleder seg til å bidra for TUIL, og er fornøyd med måten han er blitt tatt i mot på, spillergruppa, trenerne og ikke minst fasilitetene som er tilgjengelige på TUIL Arena.

TUIL er veldig fornøyd med å ha Sigurd på laget, og ikke minst at Sigurd selv har vært tydelig på at han har ønsket seg til TUIL, og ser frem mot en spennende sesong i 2021.

Trener Alexander Samuelsen er selvsagt fornøyd med å få med Sigurd og sier følgende: "Vi får nå en veldig spennende spiller med kvaliteter som vi kanskje har manglet. God å finne mellomrom og på småflater, samt kombinasjonsspill og det å utfordre motstanderne."

"Sigurd passer TUIL profilen veldig godt. Han er ung, sulten og har veldig lyst å bli bedre, og ta nye steg, og det er dette TUIL som klubb ønsker å være. Vi ønsker å være en plass hvor unge spillere kan utvikle seg og nå de målene de selv setter seg."

 

 

Annonse: