SISTE HJEMMEKAMP I SERIEN

På lørdag 15.10 tar vi i mot våre "naboer" Alta IF på TUIL Arena i sesongen siste hjemmekamp. Begge lag ligger midt på tabellen og har kun prestisje å spille for, men i slike oppgjør handler det ofte mest om akkurat dette.

Oppgjørene mellom TUIL og Alta begynner å få en solid dose historie, og de strekker seg langt tilbake i tid, og mange hendelser og opplevelser gjør dette til et av høydepunktene i de sesongene vi er i samme divisjon.

Alta ligger et poeng for oss før kampen og målforskjellen er tilnærmet lik. De er betydelig sterkere på hjemmebane enn bortebane - akkurat som oss, og har tatt 11 poeng på bortebane. TUIL Fotball står med 22 poeng på hjemmebane og har vært sterke her, selv om noen av kampene har resultert i unødige poengtap.

Poengtap skal vi ikke ha nå mot Alta - vi leverte en bra prestasjon borte mot Frigg i forrige runde og har vært bedre på høstparten enn det vi var før sommeren, så at vi skal skape store problemer for Alta - det er sikkert.

Toppscoreren til Alta er Christian Reginiussen som totalt står med 11 nettkjenninger, og deretter følger en gammel kjenning Mathias Dahl Abelsen som står med 7 nettkjenninger. De kommer fra et hjemmetap 1-2 mot Vålerenga 2, men vet nok like godt som oss at prestisjen og rivaliseringen rundt denne kampen er så høy at form og tidligere resultater har ingenting å si.

TUIL har hatt ei god uka, og den ukentlige konkurranseøkta begynner å bli viden kjent, og vi ser at nå melder flere spillere seg på vinnerlaget. Sondre Laugsand kunne feire seier på torsdag, og han vil nok ikke han noen problemer med å ta denne følelsen med seg inn i kampen mot sine gamle lagkamerater.

Kampstart altså kl 14:00 - kom og avslutte sesongen på hjemmebane med oss og følg den spennende duellen mellom TUIL og Alta

Annonse: