SISTE KAMP I 2022-SESONGEN

Vi reiser til Ulsteinvik til helga og tar en del av dramatikken i opprykkskampen fra Post-Nord. Vi møter Hødd som før sesongens siste kamp leder serien foran Ullensaker-Kisa med 1 poeng, og det kommer til å bli spenning og dramatikk til siste sekund.

Hødd har vært i toppen av 2 divisjon de siste årene, og spilte senest i fjor kvalifisering for opprykk til OBOS-ligaen, men tapte mot Stjørdals Blink en tett affære.

Ambisjonene til laget fra Ulsteinvik er ikke mindre i år og med seier er de sikret direkte opprykk til OBOS-ligaen. De kommer ikke til å få noe gratis fra TUIL Fotball i denne kampen. Treningene denne uka har vi hørt fra rødbrua, og temperaturen og stemningen har vært så bra at det har minnet om siste trening før seriestart, og det vil være en særdeles motivert gjeng som reiser til Ulsteinvik.

Vinnerlaget.jpg
Vinnerlaget fra onsdagens konkurranseøkt

Kampene mellom disse to lagene er aldri målrike, men tette og spennende helt inn. På hjemmebane tidligere i år tapte vi 0-2, mot et lag som kan være vanskelig å score på. Hødd fremstår som godt organiserte, med en god defensiv struktur og er et robust lag som er vanskelig å forsvare seg mot på dødballer.

Det er mange som ønsker å vise seg frem og vi tror på en jevn kamp, som lever helt inn og vi går for seier og en god avslutning på sesongen.

Kampen kan du se direkte på direktesport.no klokken 14:00 i morgen

Annonse: