SPILLERE SIGNERER FOR TUIL

3 spillere signerer for TUIL Fotball, og er allerede i gang med sesongforberedelsene sammen med resten av spillergruppa. Det er knappe 2 måneder til sesongstart mot Alta på TUIL Arena, og den endelige troppen begynner å ta form.

Asgeir Eliassen (født 2001) kommer til oss fra Senja hvor han har levert veldig bra de siste sesongene og i fjor spilte han 25 kamper og scoret 6 mål. Asgeir startet karrieren sin i Hesseng, spilte en del år i Kirkenes og ett år i Bodø-Glimt. Asgeir var kaptein på Senja-laget som Jonas Weber, Ulrik Celius, Iver Selnes og Emil Haugen var utlånt til i fjor og kjenner godt til flere av spillerne i TUIL Fotball. Han er aktiv futsalspiller og spiller for Sjarmtrollan i eliteserien. Vi ønsker Asgeir velkommen til TUIL Fotball.

Simen Henriksen (født 2002) kommer til oss etter ett år i Skjervøy. Simen spilte sine første år i Stakkevollan, før han spilte en del sesonger i Tromsø IL, og var innom både TIL D, TIL C og TIL 2. Simen er en kjapp og fintesterk spiller med en god venstrefot, og vil være et godt tilskudd til TUIL Fotball for sesongen 2023. Vi ønsker Simen velkommen til TUIL Fotball.

Kai Gunnar Danby Kamsvåg (født  1994) kommer til oss fra Mjølner fra Narvik. Kai har vært innom Skarp, Harstad, Melbo og Mjøler etter å ha tilbrakt sine første voksen år i fotballen i Lofoten. Kai er en rutinert og god keeper som har trent med oss en stund og har nå tatt overgang til oss. Vi ønsker Kai velkommen til TUIL Fotball.

Annonse: