Sterkt bortepoeng lørdag

Her er oppsummeringen av kampen mot Strømmen som endte 1-1. Du kan også se video av høydepunktene fra kampen

Lørdag gikk den 7 serierunden i OBOS-ligaen av stabelen. Vi var gjester på Strømmen stadion hvor resultatet ble 1-1.

Strømmen kom best i gang og fikk en tidlig scoring etter et innlegg og en uheldig Vibe som blir truffet og ballen går i mål. Etter dette jobber vi oss mer og mer inn i kampen. Mot slutten av omgangen får vi oss noen sjanser uten tellende resultat.

Pausepraten fokuserer rundt det å være offensiv og å spille som et lag.

Andre omgang er ikke mange minuttene gammel når vi får en fortjent utligning. Pent småspill før Steffen får ballen på 17 meter. Legger til rette for skudd med venstreslegga og limer ballen opp i vinkelen. Keeper er sjanseløs og jubelen er nydelig.

Etter dette har begge lag sjanser til å avgjøre men gode keepere og enkeltprestasjoner gjør at kampen ender 1-1 og dermed får vi med oss et sterkt bortepoeng.

Alt i alt ok etter starten vi får og vi reiser hjem med et poeng som smakte godt.

Nå skal vi ladde opp til ny match allerede tirsdag 16 mai.

Strømmen-TUIL 1-1

Laget: Grzegorz, Steffen, Tobias, Anders J, Lasse, Lars-Gunnar, Anders K, Mathias, Håkon, Mo, Vegard.

Benyttede reserver: Lars Henrik, Håvard og Tor Martin

Mål: Steffen