Takk for i år

Det ble tap mot Lyn og dermed er årets sesong over. Selv om resultatet ikke gikk vår vei ble det en fin ramme på avslutningen av 2023

Vi gratulerer Lyn med seier over de to kampene, og tar med oss at vi selv har gjort store framskritt det siste året.

Opptakten til kampen ble hektisk med 50 cm snø som lavet ned i dagene inn mot kampen. På det meste var det 40 mennesker samtdig i sving for å gjøre klar tribuner og bane, en vanvittig bra innsats sørget for veldig fine forhold på TUIL Arena

Rammen rundt kampen var fantastisk flott med 1275 tilskuere innenfor dørene som skapte en fantastisk stemning og ramme for spillerne. Det er lenge siden det har vært så god stemning på TUIL Arena.

Selve kampen åpnet med et Lyn som tok kommandoen og våre gutter var dessverre ikke helt klare fra fløytesignalet gikk. Det var ikke spillt mer enn 50 sekunder da det smalt første gangen og Lyn gikk opp til 1-0.

Resten av første omgang var Lyn det førende laget og de la også på til 2-0. Vi hadde noen sjanser, den største kom kanskje ved Steffen Skogvang Pedersen som avsluttet fra 16 meter, men en god keeper i full strekk fikk slått til corner.

Andre omgang ble langt bedre fra vår side, men det ville seg ikke helt foran mål. Vi fikk en veldig stor sjanse til å utligne 6 minutter på overtid, men skuddet fra Elias Skogvoll gikk rett på keeper og dermed er det Lyn som skal spille siste avgjørende kvalikkamp mot Hødd over de neste to helgene.

Vi takker alle for årets sesong, og da spesielt alle de frivillige som stilte opp denne helga for å gjøre TUIL Arena klar til kamp. Helt fantastisk!