TO NYE SPILLERE

Tobias Hafstad og Markus Ottesen er de to siste tilskuddene til TUIL Fotball foran 2024 sesongen, begge lokale gutter som passer godt inn i spillergruppen.

Tobias Hafstad (2002) er kjent av mange her i Tromsdalen, etter å ha spilt i mange år i TIL-systemet. Tobias har gått både barne-, ungdoms- og deler av voksen karrieren sin i Tromsø IL, og har blant annet to utlån bak seg i Arendal (2021 og 2022) og Egersund (2023). Han står med 34 kamper og 4 mål på seniornivå i Tromsø IL, og scoret sine første mål i TUIL trøya i treningskampen mot Mjølner sist helg. 

Vi ønsker Tobias hjertelig velkommen og gleder oss til å bli bedre kjent med ham.

Marcus Ottesen (2003) er Reinen gutten som tok overgang til Tromsø IL når han gikk på fotball linja ved Tromsdalen videregående skole. Marcus spilte i fjor for Lyn 1896, som vi møtte i playoff om retten til å spille i OBOS, men er nå tilbake i Tromsø og klar for å aksle den røde og blå drakten i 2024.

Vi ønsker også Marcus velkommen til TUIL, og gleder oss til sesongen.

Begge de to nye er unge spillere som har en fin bakgrunn, og vant til å trene hardt og mye, og legger mye i sin egen utvikling. De går inn i en spillergruppe som har ambisjoner, og som ønsker å prestere i inneværende sesong, og bidra til god underholdning på TUIL Arena.

Annonse: