To perler fra Elias

Det ble mange mål, mange kort og en god del dramatikk mot Stømmen i helga. Heldigvis ble det også 3 poeng til slutt

Det var et lekent og spillesugent lag tilskuerne fikk se fra start på TUIL Arena i søndagens oppgjør mot Strømmen. I et nydelig sommervær tok det ikke mer enn 5 minutter før Elias Skogvoll fikk ballen litt skrått for målet på vår venstre side. Elias tok et touch på å legge til rette før det virkelig smalt, et prosjektil oppe i lengste hjørnet og det kunne feires for ledelse.

Vi fortsatte med god fotball og etter kverteret kombinerte vi fint på en overgang der ballen etter hvert fant Elias Egerton i sitt favorittrom foran stopperne, han på sin side fant Tobias Hafstad som kom på et sugende løp inn bak forsvaret til Strømmen. Alene med keeper gjorde Tobias alt rett og 2-0.

Kampen jevnet seg litt ut, og Strømmen kom litt mer inn i det og fikk sin redusering etter at de vant en duell 30 meter fra mål. Max Myrmo kom på skuddhold fra ca 16 meter og satte ballen kontant inn via stanga til 1-2.

Heldigvis var det ikke slutt på store prestasjoner fra våre gutter og igjen var det Elias Skogvoll som gjorde seg bemerket. Einar  Ness slo et godt innlegg fra høyre, og denne gangen brukte Skogvoll hodet. Et herlig hodestøt helt inne med stolpen sørget for at vi kunne gå til pause med 3-1.

Andre omgang skulle bli preget av mange situasjoner, flere kort og masse dramatikk mot slutten.

Etter snaue timen spilt fikk gjestene et frispark fra siden, 30 meter fra mål, og innlegget ble headet hardt i mål av tidligere TUIL- spiller Mathias Sundberg. I perioden etter dette falt vi litt ned og Strømmen bel etter hvert førende og skapte en del gode muligheter.

Samme Sundberg skapte nye overskrifter ett litt over 80 minutter spilt, da han langet ut med et slag mot Einar Ness. Dommeren viste ut Strømmen- spilleren, men dessverre ble også vår egen Asgeir Eliassen vist ut i samme farta etter å ha blandet seg inn i tumultene som oppstod etter slaget. Asgeir pådro seg da sitt andre gule og kampen ble avsluttet med 10 mot 10.

Det skulle bli enda et rødt kort på overtid, dommeren viste ut vår trener David Lundblad etter en situasjon rundt benken. Strømmen trykte på i sluttminuttene, men vi klarte å stå av og tok hjem seieren med 3-2 til slutt.

Neste kamp er borte mot Follo, mens vi tar i mot Kjelsås helga etter hjemme på TUIL Arena