TUIL 1-2 Start

Surt hjemmetap på overtid

En jevn kamp mellom to lag som styrte hver sine perioder av kampen. Start gikk opp i 0-1 etter 24 minutter da de fikk pirket en retur over mållinja. Stillinga stod seg til pause.

Andre omgang startet godt for hjemmelaget. Debutant fra start, Mathias D. Abelsen, curlet et frispark over muren og rett i kassa. 1-1 etter 48 minutter. Vi hadde en god følelse utover kampen, stod godt i mot det bortelaget kom med, og prøvde å være konstruktive med ball selv. Dessverre fikk Start et korrekt idømt straffespark på overtid og satte spikeren i kista, 1-2 slutt.

Et ufattelig surt resultat for vår del. Dette var en kamp vi hadde fortjent bedre. Nå handler det om å riste av seg skuffelsen og få kampen ut av både kropp og sinn. Allerede onsdag venter Lyngen/Karnes til årets første cupkamp.

Laget:
Adrian Mikkelsen; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias D. Abelsen; Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

78´Håvard Lysvoll for Karlsen
84´Vetle Vinja for Nilsen
86´Christer Johnsgård for V. Lysvoll

Vi gratulerer Adrian med debut fra start i OBOS-ligaen, Mathias med første start for TUIL og Christer med comebacket.