TUIL Arena stenger frem til og med 18. januar

Etter gårsdagens nasjonale pressekonferanse har TUIL iverksatt tiltak som innebærer stenging av innendørs trening.

Etter gårsdagens nasjonale pressekonferanse, så la idrettsforbundet ut følgende melding på sine sider:

All innendørsidrett, med unntak av toppidretten, anbefales utsatt til etter 18. januar. I tillegg anbefales kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere.

Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke bør gjennomføres i denne perioden.

Norges idrettsforbund tar myndighetenes anbefalinger til etteretning og ber alle sine organisasjonsledd om å følge anbefalingene.

For TUIL sin del så betyr det at fotballhallen, turnhallen, gruppetimer for lagene våre i speilsal og motorikksal og esport senteret er stengt frem til og med 18 januar. Eneste unntaket er TUILs herrelag som følger toppfotballprotokollen, og kan trene inne i hallen.

I og med at det er mildt ute, gresset er grønt og lysene fungerer så flyttes treningene ut så lenge forholdene tillater dette. Vi presiserer at garderobene ikke kan benyttes i denne perioden.

Vi ber alle lag i TUIL om å gi beskjed om de ønsker utendørstrening eller ikke i perioden – dette kan gjøres ved å sende en epost til [email protected], så skal vi på kort tid få laget en banedagbok for kunstgresset som gir en god oversikt. Disse treningene skal gjennomføres etter gjeldende koronavettregler, og da er det følgende regler som gjelder inntil videre:

  1. Kontaktfotball er ikke tillatt
  2. Det skal være 1 meters avstand mellom spillerne
  3. Ved symptomer eller sykdom skal spillerne holde seg hjemme
  4. Trenerne i lagene må ha oversikt over hvem som er på trening
  5. Treninger kan gjennomføres om avstandsregler opprettholdes og gjennomføres
  6. Ny informasjon vil komme når vi mottar dette.

Treningssenteret holder åpent – mer info her:

Treningssenteret vil inntil videre holde åpent som normalt og gruppetimer vil gå på oppsatte tider. Hoveddøren til arenaen vil være stengt og man låser seg inn med nøkkelarmbåndet.

For at vi skal kunne holde åpent er det veldig viktig at alle fortsetter med den gode jobben; rydd på plass og vask av utstyr etter bruk, bruk anti-bac og ta hensyn.

Minner også om viktigheten med ikke å slippe inn andre på ditt armbånd med tanke på evt. smittesporing. Dersom dette oppdages vil kortet sperres.

Ta kontakt ved spørsmål ([email protected]).

Annonse: