TUIL FOTBALL - SOTRA

Siste kamp på det gamle gresset er underveis, og vi møtes til en knallhard kamp om 3 poeng på Søndag kl 14:30 - trenerne og spillerne er iallefall offensive.

Årets første tap ble det dessverre nede i Halden på en gressbane som lignet mer på en åker en fotballbane, i en kamp som spillemessig må ha vært under pari for den nøytrale tilskuere. Matchen som helhet må brukes som god læring i å gå utenfor komfortsonen. For det var vi, men jeg syns vi konkurrerte bra ut ifra forutsetningene som ble gitt. Det var en kamp som vi burde og hadde fortjent minimum et poeng, men sånn ble det ikke.

Det betyr at vi er mer enn klar for hjemmekamp på eget kunstgress. Selv om dette er siste hjemmekamp før kunstgresset skal skiftes ut her hjemme på TUIL Arena, bør Norges fotballforbund absolutt vurdere om kunstgresset vi skifter ut skal sendes ned til Halden.

Sotra har startet sesongen ubeseiret, to seiere og to uavgjorte er beholdningen deres. Det er det laget til nå som har imponert meg mest i innledningen av sesongen. Et lag som fremstår trygg og god på ball med en god struktur både offensivt og defensivt. Det er en rutinert gjeng som har spilt flere sesonger sammen, som kommer opp til TUIL Arena.

Da føles det trygt og godt med hjemmekamp nummer tre for oss. De to foregående har gått veldig bra med tosifret scoringer og seks poeng. På hjemmebane skal vi være oss selv 100 %. Offensive i hode og kropp som vi har vært til nå, med et stort ønske å være fremoverrettet i alt vi gjør. Tempo og intensitet har vært noen av nøkkelordene for oss både offensivt og defensivt.

Ekstra gledelig er det å se de nye supporterklubbene som er anmarsj. Ungfotan som dem kaller seg har vært helt fantastisk de to første hjemmekampen. For en energi og tilstedeværelse de har, det smitter over på banen og tribunen. HÆRLIG 😊

Kom på kamp å se både guttene og Ungfotan jobbe steinhardt for tre poeng.

Annonse: