TUIL- Kunsten 15.-17. september - påmelding

Nord- Norges største barneturnering vil i år spilles på helt nytt kunstgress. Vi kommer, kommer du?

De to siste turneringene etter åpningen av TUIL Arena har vært fantastiske  arrangementer med godt vær, glade unger og blide foreldre. TUIL- Kunsten 2023 går 15.-17. september og vi minner om at påmeldingen er åpnet opp. 

For utenbys lag minner vi om at Tromsø Lodge & camping ligger like inntil banene og er perfekt som overnatting i bobil eller flotte hytter. De lagene som ønsker å benytte seg av dette vil få rabatterte priser under TUIL- Kunsten. Mer informasjon om booking.

Turneringen spilles for klassene født i 2011 - 2017. Vi gjør spesielt oppmerksom på at det kun spilles 7 mot 7 i den eldste klassen, hvor lagene spiller 9 mot 9 i seriespill.

Gjennomføring bygges på gode erfaringer tidligere år, og vi benytter alle baner inne og ute, som tidligere ønsker vi å sette av banene innendørs i TUIL Arena til de aller minste. Vi vil også legge tilrette for en kompakt og fin kampavvikling. 

Til årets turnering blir det lagt helt nytt kunstgress på banen ute, noe som kommer til å bli helt fantastisk for spillerne.

Det vil bli publisert informasjon fortløpende om TUIL- Kunsten på nettsidene våre her

Påmelding til TUIL- Kunsten 2023

Velkommen til en flott helg i Tromsdalen!

Annonse: