TUIL møter Asker i ettermiddag

Klokken 16:00 starter TUIL jakten på 3 nye poeng, denne gang mot topplaget Asker i en hengekamp som har vært utsatt på grunn av pandemien

Tidlig i morges tok TUIL gutta fatt på turen til Oslo for å spille toppkamp mot Asker. Begge lag har 1-2 kamper færre spilt enn de andre lagene, og ligger på 3 og 4 plass på tabellen, med Asker 5 poeng foran TUIL. Etter å ha levert gode kamper i høst, så går nok gutta for seier og 3 poeng på Føyka - rett utenfor Oslo.

Asker ble nummer 2 i PostNord i fjor, og var tippet som ett av topplagene i år, og de har foreløpig et lite "heng" på andre plassen som Hødd innehar i dag, og de har nok et sterkt ønske om å vinne dagens kamp. De har spilt 19 kamper og har 39 poeng, og virker å ha tilnærmet samme statistikk hjemme, som borte (6-1-2 vs 6-2-2), og de har scoret like mye mål hjemme som borte (23 mål), men sluppet inn to flere mål hjemme enn borte - så det kan tyde på at det er muligheter.

Vi møtte Asker på hjemmebane for noen uker siden, en kamp som vi vant 2-0 etter to mål av Sigurd Grønli og TUIL ønsker nok å øke antallet borteseiere fra 2 til 3. Vi reiser nedover med en sterk tropp - vi har suspensjoner og noen skader, men vi stiller sterkt og godt forberedt til kamp i ettermiddag.

Kampen kan sees direkte på Nordlys /Direktesport på følgende lenke:

TUIL - Asker og den starter kl 16:00 - tune in.

#heiadaln 

Annonse: