TUIL møter Hødd og er på revansjejakt

Dette gleder vi oss til - vi er i form og møter Hødd som så langt har levert en kanonsesong og ligger på 2 plass etter Kongsvinger, men vi går som vanlig for 3 poeng på hjemmebane.

Alexander Samuelsen

Etter to borteturer med vekslende hell. Vi tapte borte mot Brattvåg 3-2 etter en fartsfylt kamp. Defensiv struktur ble kastet på havet i havgapet i Møre og Romsdal. Det positive var at vi gjorde årsbeste offensivt på bortebane. Vi skapte 13 målsjanser i kampen som er meget bra mot Brattvåg borte. Fotball kan være en brutal idrett. Vi skyter i innsiden av stolpen i det 88 min. Brattvåg skårer i det 90 spilleminutt. Vipps så vinner de. Måten det skjedde på var ikke godt nok av oss. Vi mister konsentrasjonen i et avgjørende øyeblikk der vi opptrer som fulle sjømenn. Vi hater å tape og i alle fall på den måten. 

Det tok vi med oss inn i kampen mot Vålerenga 2. Defensive strukturen var tilbake, samtidig som vi fortsatte å være gode offensivt. Vinner fullt fortjent 2-0. Solid og profesjonell gjennomføring av oss. Kunne scoret flere mål, men vi tar med oss at vi holdt nullen for første gang borte siden 2019. 

Nå skal vi få bryne oss mot Hødd. Etter det forsmedelige 4-0 tapet på Høddvoll kan jeg love en revansje sugen gjeng som stiller opp på søndag. 

Hødd ligger på andreplass i serien. Er et fysisk robust lag. Har sluppet inn minst mål i divisjonen. Defensivt veldig solid der de krydrer det med noe gode offensive spillere. 

Jeg gleder meg noe voldsomt til søndag. Vi får målet oss på mange barometer mot Hødd. Men vi er et lag i utvikling. Tar steg uke for uke. En ting er sikkert. Det er at vi er blitt bedre en det vi var sist vi møtte Hødd. I mitt enkle hodet blir spørsmålet - hvordan skal Hødd slå oss? Så trua har jeg på den fantastiske gjengen jeg har det privilegium til å trene. 

Hjemme på "FORT TUIL ARENA" er det ingen som skal slå oss sier vi. Nå handler det om å vise oss selv og omgivelsene at det stemmer 100%. Kampen kommer til å bli en rysare. Vi gleder oss. Gjør du? 

Alex

Hei daln. 

Annonse: