Levanger_Martin

TUIL MØTER SERIELEDER LEVANGER

Vi møter årets så langt mest suverene lag borte på søndag, og i løpet av helgen kan mye avgjøres i avdeling 2 i årets Post-Nord liga.

Levanger har plassert seg suverent på toppen av vår avdeling i Post-Nord ligaen etter imponerende 18 seire, 3 uavgjorte og ingen tap. Avstanden fra TUIL som ligger på 2 plass er på hele 9 poeng, og om det skal være en teoretisk mulighet overhodet til å ta de igjen, så må vi ta alle 3 poengene i denne kampen.

Levanger har vunnet alle sine 11 hjemmekamper så langt, mens TUIL står med 6 seire borte, 2 uavgjorte og 2 tap. Dette blir en kamp mellom de to beste lagene i divisjonen, og vi husker alle kampen før sommerferien her i Tromsø som var tett, jevn og hvor vi brente et straffespark "på overtid" og tapte 0-1.

Adrian Pedersen finter.jpg
Adrian Pedersen

TUIL kan også bli klar for retten til kvalifiseringsspill i helgen. Vi har god avstand bakover - hele 13 poeng til 3 plassen med 4 kamper igjen etter helgens kamp. Dette er kun teori, og jobben må gjøres uansett, men vi kan gå inn i en veldig spennende avslutning på høsten.

For de som har lyst å se kampen, så samles vi i vårt nye klubblokale på TUIL Arena II og følger den.

 

Annonse: