TUIL TAR I MOT FLØYA

Lokalderby på TUIL Arena lørdag kl 13:00. TUIL og Fløya jakter 3 viktige poeng, og her kan du lese Alexanders ord inn mot kampen

Ny kamp, nye muligheter.

Etter en tøff bortematch mot Moss som resulterte i et poeng for oss, noe som forøvrig et helt greit resultat ut fra spill og sjanser. Alltid kjedelig å slippe inn mål i sluttminuttene (88 min), men det er noe vi må lære av.

Positivt for oss - Vi fremstår solide defensivt, slipper til 3 sjanser i løpet av 90 min noe som er bra, spesielt på bortebane.

Mindre bra - Skaper for lite store målsjanser. Dette er noe vi jobber knallhardt med for tiden. Samhandling offensivt, motsatte bevegelser, balltempo/rytmeskift, og ikke minst det å "tørre" slippe seg løs på siste 1/3 delen.

Vi gleder oss veldig til møte med Fløya til helga. Fløya var spillemessig fullt på høyde i perioder mot Alta forrige helg. Ledet 1-0 før Alta snudde kampen og vant 1-4. Selv om de ligger helt i bunnen av tabellen kommer vi ikke til å få noe gratis. Jobben må gjøres i alle ledd, noe vi lærte i treningskampen mot Fløya før sesongstart der vi spilte uavgjort 2-2 etter å ha ledet 2-0.

Heia TUIL

Annonse: