TUIL - ULLENSAKER KISA

På lørdag kl 13:00 spiller vi mot Ullensaker Kisa på Jessheim stadion, og det er to lag med like mye poeng og mye å kjempe for som møtes til helga

Ullensaker Kisa var spådd som den store opprykksfavoritten før sesongen, og vant de to første klart (Alta 4-1 og Frigg 3-1), mens de to siste har endt i en uavgjort (Kjelsås) og et tap (Gjøvik Lyn), og vi tror vi møter et motivert og skjerpet hjemmelag og vi må jobbe hardt for poengene.

TUIL har etter seier i første kamp, gått på et tap mot Alta, tap mot Hødd, uavgjort mot Levanger og nå i siste hjemmekamp en seier mot Asker. Vi ønsker sterkt å levere en god bortekamp og ta med oss poeng hjemover, og er det noe de siste kampene har vist så er det at vi har god bredde troppen og skal være sterke uansett kamp og motstander vi møter.

Corner.jpg

På Ullensaker Kisa spiller Thomas Kristoffersen, så det blir et hyggelig gjensyn med en ex-TUIL spiller. Thomas har vært i Sogndal, Åsane og nå Ullensaker Kisa siden han gikk fra TUIL  i 2019. Thomas er ofte innom og bruker fasilitetene på TUIL Arena når han er hjemme i Tromsø, og han gleder seg nok til å møte gamle lagkamerater til helga.

Vi gleder oss til kamp og kommer godt forberedt.

Annonse: