Vel hjem Tromsdalen

Herlige farger og herlige opplevelser i kveld på TUIL Arena. Vi er videre i cupen etter en veldig underholdende og velspilt match. Viking kommer neste uke

Klart, fint vårvær, en strøken bane og revansjesugne TUIL- gutter, hva kunne gå galt? Ingenting!

Det ble nok en flott opplevelse på TUIL Arena i kveld etter at Lyn til slutt ble sendt ut av cupen etter 120 minutter med fotball og dramatikk.

Et artig oppsett fra Fotballforbundet la rammene for et skikkelig revansjeoppgjør på TUIL Arena, det var neppe mange av spillerne og tilskuerne som ikke husket tilbake til de to kampene i fjor høst. Den gangen gikk Lyn seirende ut, men i dag var vi skarpere og vinner til slutt fortjent.

Det var en kamp som bølget og begge lag skapte sjanser - samt at det var sin intensitet i spillet. Lyn var skumle i begynnelsen, men utover i første omgang spilt vi oss godt opp og tok ledelsen etter halvtimen. Marius Larsen stod for et godt forarbeid og fant Adrian Pedersen som banket inn 1-0. Vi stod av presset og gikk til pause med ledelse og en godt gjennomført omgang.

2. omgang ble som første, velspillt og med mange situasjoner. Utover omgangen tok vi mer og mer kontrollen selv om Lyn også hadde sine sjanser. Drye 5 minutter igjen av kampen kom temperaturen opp et par gode hakk, etter å ha misbrukt et par veldig gode sjanser forsøkte vi å spille på resultatet og ri inn ledelsen. Som det som ofte går smeller det, og Lyn fikk sin utlikning.

1-1 og like langt, men det ble fremdeles en rekke gode angrep etter dette, og rett før 9o minutter oppstod en situasjon som gjøre at Lyns midtstoppper Jonas Skulstad ender opp med rødt kort etter å ha sparket ned Marius Larsen. Lyn er dermed nede i 10 mann før ekstramongangene.

90 minutter var dermed ikke nok til å skille lagene og ekstraomgangene blir også hektisk og innholdsrike. Rett før slutt i 2. ekstraomgang får vi frispark på 17 meter rett foran mål, og Marius Larsen tar god tilfart og banker balllen inn til 2-1  kun 3 minutter før slutt.

En høydramatisk avslutning med skader, slitne spillere og overtid endte til slutt med at vi kontret på et Lyn som satset alt mot slutten. Elias Skogvoll forserte fint på venstresiden og fant Kent Malic inne foran mål som satte inn siste spikeren til 3-1.

Deilig seier og en flott kveld på TUIL Arena

Neste runde ble trukket rett etter kampslutt og allerede neste onsdag er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen mot Viking. Vi tror det blir artig da også!