Vi er i OBOSliagen 2017!

-Deilig følelse å være tilbake!

Søndag 9 oktober ble opprykket til OBOS-ligaen sikret med solide 6-2 seier mot Kjelsås. - Deilig å være tilbake på nest øverste nivå! Nå skal vi kose oss, uttaler kaptein Mohammed Ahamed.

Etter kampen var det naturlig nok mange fornøyde Tromsdalinger å spore på TUIL Arena.

– Det må ha vært artig å se denne kampen. Jeg hadde blitt svett av å på, det så ut som vi traff på alt vi prøvde på i 1. omgang, sier Mohammed «Mo» Ahamed til Nordlys.

Sammen med resten av TUIL-guttene kjørte Ahamed over stakkars Kjelsås søndag, og det både kunne og burde vært scoret flere enn de seks blåtrøyene satte i mål.

– Vi spilte tiki-taka til tider. Det var et par ganger jeg tenkte "dæven, nå får vi til mye", sier TUIL-spissen og flirer, og legger til:

– Jeg synes synd på de. Vi styrte sjappa i dag

— Mo

Likevel er Ahamed klar på at Kjelsås er et godt fotballag - men at TUIL er bedre.

– For all del, Kjelsås er et bra fotballag, men i dag har de ikke sjans. Vi har vært i en egen klasse i år, i forhold til de andre, og vi har vist i alle kampene i år at vi ligger et hestehode foran de andre, og vel så det.

I tillegg til å mønstre en solid førsteellever, har blåtrøyene gode spillere på benken og tribunen, mener Ahamed.

– Vi har den desidert sterkeste stallen i avdelingen og kanskje divisjonen. Hver eneste spiller i stallen hadde gått inn på hvilket som helst lag i denne avdelingen.

– I dag blir det fest, og alle som vil komme tas imot med åpne armer, sier Ahamed og smiler.

Med god grunn.

Her kan du se bilder fra kampen og feiringen! Alle foto: Astrid Pedersen, Nordlys

Annonse: