VIOLET ROAD TIL TUIL ARENA

5 oktober går "Tromsdalen Live" for første gang på TUIL Arena, og vi kan i dag stolt offentliggjøre at Violet Road har meldt sin ankomst. Flere artister vil også bli sluppet fremover til "Tromsdalen Live"

Violet Road skal for første gang spille i Tromsdalen og melder sin ankomst til TUIL Arena.

Violet Road trenger ingen nærmere presentasjon, men består av brødre-trioen Håkon, Hogne og Halvard Rundberg fra Kåfjord, Espen Høgmo og Kjetil Holmstad-Solberg. Bandet er et av landets mest produktive band, og har siden oppstart hatt en egen evne til å overraske med både kreativitet og produksjoner. Der bandet dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et av Norges beste liveband. Melodiene til Violet Road har lett for å sitte, og blir med deg hele veien hjem etter endt konsert.

Det er et av Norges mest spilte og populære band som kommer til nyetablerte «Tromsdalen Live», og vi slipper flere attraksjoner i tiden som kommer.

Etter at vi fikk på plass fasilitetene på TUIL Arena, så har vi hatt et ønske om å skape slike kvelder og slike øyeblikk i Tromsdalen. Vi ønsker veldig sterkt å ha en lokal identitet og profil, og er ganske sikker på at lørdag 5.10 vil mange finne nok grunner til å ta turen til TUIL Arena. Selv om Violet Road ikke kommer fra Fløyvegen eller Sollivegen, så er de lokale gutter, som vi gjerne får på besøk, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med bandet.

Billetter blir lagt ut for salg mandag 18 mars via ticketco.no.

 

Annonse: